Puhelinmyyjä

”Helmi tässä Korvamatojen Kestotilauspalvelusta!”

”En osta puhelinmyyjiltä…”

”Ei hätää, teillähän on tämä elinikäinen maksuton kestotilaus voimassa! Soittelen nyt tällaisella mukavalla asialla, että nyt olisi tarjolla edullisesti erä ysäriklassikoita, esimerkiksi Anna Hanskin Jos et sä soita…”

”Miksi maksaisin kappaleista, joiden olemassaolon haluaisin unohtaa?”

”Elinikäinen maksuton kestotilaushan takaa ainoastaan joululaulut, Suvivirren ja Miljoonasateen Marraskuun. Muuten soittolista on satunnainen.”

”Voiko kestotilauksen perua?”

”Peruutusmahdollisuutta ei ole, näette sen kun katsotte sopimusehtojen viidettätoista liitettä mikroskoopilla.”

”Valitan kuluttaja-asiamiehelle!” ”Kuluttaja-asiamies on ratkaisussaan KKV/018 linjannut, että meidän ilmaispalvelumme on kuluttajalle etu. Mutta teidän ei tarvitse tehdä tilausta! Saatte silti näytekappaleena Ressu Redfordin Kuka on se oikean. Hyvää joulunaikaa!”