Koronaraapaleita on ilmestynyt

Koronaraapaleita -kokoelma on virallisesti ilmestynyt! Pidimme viikonloppuna pakkaustalkoot ja veimme kirjat postiin, ja eilen laitoin sähköiset vastikkeet mesenaateille. Virallinen ilmestymispäivä on ilmoitettu nyt myös esimerkiksi Kirjavälitykselle – joissakin paikoissa (esimerkiksi Suomalaisen kirjakaupan verkkokaupassa) näemmä kummittelee 28.6., mikä johtuu siitä, että veikkasimme ennakkoilmoituksessa ilmestymisen varmuuden vuoksi kuun lopulle.

Minulla ei ole tätä yhtä kirjaa varten verkkokauppaa. Jos siis haluat ostaa Koronaraapaleita, laita minulle sähköpostia osoitteeseen kristel@iki.fi! Painetun kirjan hinta on suoraan minulta ostettuna 24 euroa, ja hinta sisältää tarvittaessa postikulut. Sähkökirjan (epub ja pdf) hinta on ainakin toistaiseksi sama 10 euroa kuin Mesenaatti -kampanjaan osallistuneilla.