Koronaraapaleita!

Koronaraapaleita-kirja

Paino oli luvattua nopeampi, ja saimme Koronaraapaleita -kirjan painoksen käsiimme jo eilen illasta! Pääsemme vapaaehtoisena kustannussihteerinä toimineen Mintun kanssa toivottavasti pitämään postitus- ja sähköpostitalkoot jo viikonloppuna. Viralliseksi julkaisupäiväksi totean sen, jona kirja viedään postiin.

Jahka ehdin, laitan tänne kotisivuillekin tiedon siitä, miten kirjaa voi tilata jatkossa. Hinta on jo päätetty – koska mm. Kirjavälitys halusi sen ennakkotietona – ja se tulee olemaan 24 euroa.

Jos haluat auttaa kirjailijaa, tee lähikirjastoosi hankintapyyntö Koronaraapaleista! Kirjan tietojen pitäisi olla myös kirjastoille tällä viikolla lähteneellä uutuuslistalla. Kirjastot tekevät mahtavaa työtä, ja lisäksi lainauskorvaukset tuottavat kirjailijoille ja kääntäjille myös lisää korvausta tehdystä työstä.