Hahmoarkkityyppi: Avustaja

Taiteilija Ninni Aalto toimitti minulle jälleen uuden hahmoarkkityyppikuvan! Tänään esittelyssä on siis Avustaja:

”Mikään tivoli, sirkus tai huvipuisto ei pyöri ilman avustajia. Heidän toimenkuvansa vaihtelevat roudarista laitteen käyttäjään tai myyntikojun pitäjästä tarpeistonhoitajaan. Avustajat siivoavat, jakavat mainoksia, myyvät lippuja ja popcornia, ajavat rekkaa, pystyttävät telttaa, laittavat ruokaa – mitä tahansa, mitä täytyy tehdä.

Avustajan keskeiset teemat ovat skeptisyys ja vieraan ja uuden pelko. Voin luottaa vain itseeni.

Tivolin joukkorahoituskampanjassa on tällä hetkellä jäljellä kaksi viikkoa. Kampanjaan pääset täältä: https://mesenaatti.me/2125/tivoli-roolipelin-julkaisu/

Kampanjasta on nyt olemassa myös englanninkielinen versio. Puhukaa siis Tivolista myös kansainvälisille roolipelikontakteillenne! Lupaan, että jokainen peliä mesenoinut saa tulevaisuudessa myös ruotsin- ja englanninkieliset pdf:t, kunhan ne ilmestyvät: https://mesenaatti.me/en/2125/tivoli-roolipelin-julkaisu/