Hahmoarkkityyppi: Kummajainen

Tänään esittelyssä hahmoarkkityyppi Kummajainen:

”Tivolien ja sirkusten klassiseen kuvastoon ovat kuuluneet erilaiset kummajaiset ja sirkusfriikit: kääpiöt, jättiläiset, parrakkaat tai tatuoidut naiset, siamilaiset kaksoset ja villi-ihmiset. Tivolissa kummajainen on tavallista enemmän kosketuksissa maailman taikuuteen ja saattaa olla esimerkiksi muodonmuuttaja tai taikaolennon puoliverinen jälkeläinen.

Kummajaisen keskeinen teema on kosketus maailman taikuuteen ­– millainen se sitten pelissänne onkaan – mutta siihen liittyen myös outous ja erilaisuus. Keskeisiä kysymyksiä ovat esimerkiksi: Hylkäisivätkö ystäväni minut, jos tietäisivät, millainen oikeasti olen? Uskallanko luottaa kehenkään?

Tivolin rahoituskampanja on käynnissä vielä melkein kaksi viikkoa Mesenaatissa: https://mesenaatti.me/2125/tivoli-roolipelin-julkaisu/