Hahmoarkkityyppi: Silmänkääntäjä

Sain taiteilija Ninni Aallolta ensimmäisen hahmoarkkityyppikuvan. Tänään siis esittelyssä Silmänkääntäjä:

”Pelaa silmänkääntäjää, jos haluat hahmon, joka on erityisen hyvä manipuloimaan ja johdattelemaan ihmisten huomiota toisaalle. Taikuri on klassinen sirkusesiintyjä, mutta paitsi taikuri, hahmo voi olla esimerkiksi ennustaja tai vaikkapa pelikojun pitäjä.

Silmänkääntäjä on mestari olemaan huomion keskipisteenä mutta myös johdattelemaan ihmisten huomiota. Silmänkääntäjän keskeisiä teemoja ovat manipulaatio ja salattu epävarmuus: Minua ei kunnioiteta, jos muut huomaavat epävarmuuteni. Entä jos he huomaavat, että olen vain huijari?

Tivoli-roolipelin Mesenaatti-rahoituskampanja on edelleen käynnissä osoitteessa https://mesenaatti.me/2125/tivoli-roolipelin-julkaisu/ . Vastikkeissa on ostettavissa myös hahmoarkkityyppikuvien taiteilijan originaalit!