Hahmoarkkityyppi: Akrobaatti

Sain taiteilijalta eilen illalla seuraavan hahmoarkkityyppikuvan. Tänään siis esittelyssä Akrobaatti:

”Akrobaatit ovat sirkuksen tähtiä: paitsi kirjaimellisesti akrobaatteja myös trapetsitaiteilijoita, nuorallatanssijoita, käärmeihmisiä ja muita esiintyjiä, jotka häikäisevät yleisön kehonhallinnallaan – fyysistä huumoria käyttävä klovnikin voi olla hahmotyypiltään akrobaatti.

Akrobaatin keskeiset teemat ovat fyysiset taidot ja esiintyvän tähden elämä, mutta myös menettämisen pelko sekä epävarmuus tulevasta: Olenko liian vanha oppimaan uusia temppuja? Entä jos loukkaannun?

Tivolin joukkorahoituskampanja on edelleen melkein kuukauden verran käynnissä Mesenaatissa: https://mesenaatti.me/2125/tivoli-roolipelin-julkaisu/

Eilen joukkorahoituksessa saavutettiin 2000 euron haamuraja! 3000 euroon saakka olen luvannut kampanjan tuoton (josta on laskettu pois Mesenaatin kulut sekä paino- ja postituskulut) taiteilijan palkaksi, sen jälkeen tuotto jaetaan tasan hänelle ja minulle.