Kuntokuuri

”Painavatko koronakilot? Kokeile teräsnaisen kuntokuuria. Löydä sisäinen supersankarisi!”

Fuksianpunainen mainos herätti huomioni somefeedissä. Salikassi oli kieltämättä viime kuukausina lähinnä kerännyt pölyä. Reipas Ritva lupasi videolla tuloksia vartilla päivässä kohtuuhintaisella kurssilla.

Ensimmäisenä päivänä tehtiin kuntopiiriä, toisena juostiin portaita ja kolmantena opeteltiin lankkutekniikkaa. Loppuviikosta kaikkia lihaksia särki. Toisella viikolla päästäisiinkin kuulemma tositoimiin.

Maanantaina parvekkeelle lehahti Ritva trikooasussa ja supersankariviitassa. Kaiteeseen oli kiinnitetty köysitikkaat kiipeilyä varten. Ritva lensi vieressä kirittämässä. Tiistaina pelastettiin kissa puusta ja keskiviikkona alkoivatkin sitten lentoharjoitukset.

Vaihtelevat harjoitukset pitivät treenimotivaation korkealla. Kurssin lopussa en enää puuskuttanut portaissa eivätkä farkut kiristäneet.

Kaupanpäällisenä saamani viitan kätkin kuitenkin kaappiin naamiaisia varten. Rajansa reippaudellakin.