Viranomaisohje

Kansalaiset! Maatamme kohdanneen kriisitilanteen johdosta muistutamme viranomaisohjeiden noudattamisen tärkeydestä. Kehotamme kaikkia rauhallisuuteen.

Valtio on valmistautunut erilaisiin katastrofiskenaarioihin, joista tämä on yksi. Kaikki maassa jo olevat varastot määrätään tänään kiireellisesti käsitellyllä erityisasetuksella valtiolle. Aloitamme maan suurimmilla kahvipaahtimoilla korvikekahvin valmistuksen välittömästi. Valtion virallisessa korvikekahvissa on aina vähintään 25 prosenttia aitoa kahvia. Kysykää kotitekoisista korvikkeista isovanhemmiltanne.

Vähittäiskaupat voivat myös näin poikkeusoloissa myydä jo olemassa olevia kahvivarastoja, mutta myynti rajoitetaan yhteen kahvipakkaukseen asiakasta kohden. Yksityishenkilöiden kahvin hamstraus on tästä päivästä alkaen laitonta. Tarkkailkaa naapureitanne! Yli kilo kahvia lasketaan erityisasetuksen vastaiseksi henkilökohtaiseksi varastoksi. Avaamme huomenna kansalaisille vihjepuhelimen kahvinkätkijöiden löytämiseksi. Selviämme tästä yhdessä Talvisodan hengessä!

Hallitus