Lifestyle

Oletko aina viettänyt joulua väärin? Ritva-lehden asiantuntijahaastattelussa lifestyle coach Jennariikka Gyldenblomster-Hinkkanen!

”Joulussa keskeistä on experience!” Gyldenblomster-Hinkkanen painottaa.

Gyldenblomster-Hinkkanen neuvoo turvautumaan ammattilaisiin. ”Kenellä tahansa on varaa experience designeriin! Säästää voi luopumalla makusiirapista aamulattessa. Eikä sisustusta tarvitse uusia joka vuosi! Riittää, että uusii verhot, valaisimet ja matot – sohvan väri vaihtuu kätevästi irtopäällisellä. Greige on so last season – lasten jouluaskarteluissa kannattaa panostaa värikkäästi mattakultaan ja shampanjaan.”

Ennakkosuunnittelu auttaa rentoutumaan joulunviettoon. ”Joulusiivous sisällytetään viikkosiivoojan sopimukseen. Personal shopper hankkii lahjat vuoden mittaan. Private chefien varauskirja täyttyy alkusyksystä, ja joulumenun suositusviinit tilataan ulkomailta.” Gyldenblomster-Hinkkanen hymyilee rohkaisevasti: ”Lopulta tärkeintä on muistaa, että joulussa ei ole kyse rahasta!”