Salaliittolaiset

Tummat kaavut piilottivat vartalon muodot ja suuret huput peittivät kasvot, kun salaliittolaiset yksi kerrallaan hiipivät sisään komean kartanon sivuovesta. Hetkellistä hämmennystä tosin koettiin, kun sisään pyrki punakaapuinen henkilö. Onneksi ovivahdit osasivat ohjata eksyneen Uuden Maailmanjärjestyksen salaliiton kokoukseen naapurikartanolle.

Viimein kaikki olivat paikalla ja johtaja nousi puhujankorokkeelle.

”Ystävät, toverit, sisarukset! Tiedän, että te osaatte lukea ennusmerkkejä. Vuonna 2017 alkoi Donald Trumpin presidenttikausi, eikä maailma parina seuraavana vuonna mennyt ainakaan parempaan suuntaan. Ja mitä vähemmän puhumme vuodesta 2020, sen parempi.”

Mustahuppuinen yleisö nyökytteli. ”Tänä vuonna meidän on taattava maailmalle parempi tuleva vuosi! Noutakaa soihdut ja bensiini! Tänä vuonna Gävlen olkipukki jälleen palaa!”