TETissä GlassAngelillä

Olen Myrsky Hurme Vuoniityn peruskoulun 9D-medialuokalta ja olen ollut tällä viikolla GlassAngel Games & Stories:lla TETissä. TETissä eli siis työelämään tutustumisessa mennään yksinkertaisesta tutustumaan johonkin työhön tietyksi ajaksi.

GlassAngel Games & Stories on kirjailija Kristel Nybergin pienkustantamo. Toisin kuin suurissa kustantamoissa joissa joka tehtävään on erillinen ammattilainen, pienkustantamossa työntekijöiden pitää osata tehdä monia erilaisia työtehtäviä.

GlassAngel Games & Stories:lla TETissä ollessani olen tutustunut WordPress -nimiseen julkaisujärjestelmään jonka avulla olen päivittänyt näitä nettisivuja. WordPressin avulla olen myös tutustunut HTML-kieleen ja osaan tehdä sillä perusasioita. 

Olen tehnyt Canvalla mainoksia Kristelin tulevalle roolipelille Tivolille. Tietysti olen myös osallistunut kaikkein tärkeimpään toimistotyöhön eli kahvin keittoon. Tämän kaiken lisäksi olen lajittelut Kristelin kirjoittamia raapaleita erilaisiin kategorioihin ja auttanut GlassAngelin -tuotteiden varastoimisessa. Olen myös päässyt lukemaan kustantamon aikaisemmin julkaisemaa materiaalia ja taittoversiota tulevasta julkaisusta.

Canvalla tekemäni mainos Tivoli-roolipelille.

Mielestäni täällä GlassAngel Games & Stories:lla TETissä oleminen on ollut hauskaa ja olen myös oppinut monia uusia asioita tutustuessani pienkustantamon toimintaan.