Hahmoarkkityyppi: Mekaanikko

Tänään esittelyssä viimeinen arkkityyppi, Mekaanikko:

”Kaikki eivät ole tähtiesiintyjiä ja viihdy yleisön silmien alla. Mekaanikko voi olla tivolin tai huvipuiston laitehuoltaja tai sirkuksen raskaiden taustatöiden tekijä – rekkakuski, teltan pystyttäjä. Moni mekaanikko tulee paremmin toimeen koneiden kuin ihmisten kanssa. Siitä huolimatta mekaanikot ovat tärkeä osa työyhteisöä. Ilman heitä moni asia lakkaisi toimimasta alta aikayksikön.

Mekaanikko työskentelee poissa parrasvaloista. Keskeisiä teemoja ovat rehtiys, näkymätön taustatyö, ja tunne joukkoon kuulumattomuudesta: Kuulunko oikeasti tänne, kun en ole esiintyvä tähti? Onko työni yhtä arvokasta kuin muiden täällä?”

Kampanjaa on jäljellä 5 (tai kohta 4) päivää: https://mesenaatti.me/2125/tivoli-roolipelin-julkaisu/