Ohjeistus

Onnittelut, kansalainen! Olet saanut Pfizer-BionTechin Comirnaty -rokotteen. Rokote suojaa sinua SARS-CoV-2 -viruksen aiheuttamaa COVID-19 -tautia vastaan. Lisäksi rokotteen sisältämä 5G-nanosiru parantaa käytössäsi olevia langattomia tiedonsiirtoyhteyksiä. Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien mobiilioperaattoreiden kanssa. Tarkista operaattorisi kotisivuilta, voitko rokotteen johdosta päivittää matkapuhelinliittymäsi.

Rokotteella saattaa olla sivuvaikutuksia. Lämmönnousu ja mahdollinen paikallinen ihon kuumotus, kutina tai punoitus johtuu nanosirun aktivoitumisvärähtelyistä ja menee ohi alle vuorokaudessa. 5G-säteilyn käynnistyminen saattaa puolestaan aiheuttaa lievää päänsärkyä. Oireet ovat tavallisempia kivirakennuksissa, joissa rakenteet estävät langattomia signaaleja. Ensiapuna siirtyminen ulkotiloihin voi lievittää oireita.

Erittäin harvinaisena sivuvaikutuksena esiintyy billgatesmia. Mikäli koet äkillistä halua lahjoittaa miljoonia AIDS-rokotetutkimukseen tai malarian hävittämiseen, ota yhteyttä terveydenhuoltoon.