Joulu on peruttu

”En kestä! Joulu on peruttu!”

Työhuoneesta kuului kovaäänistä valitusta. Avokonttorissa talouspäällikkö ja johdon assistentti katsoivat toisiinsa. Viimein assistentti uskaltautui ovelle.

”Mikä hätänä? Voinko auttaa?”

”Katso näitä toivomuslistoja! Kuka on Alan Wake toinen? Missä ovat nuket, nallet ja karkkikepit? Miten voimme toteuttaa joululahjatoiveet, kun en tiedä mistä on kyse?”

”Ei hätää”, assistentti vakuutti. ”Alan Wake 2 on videopeli, mutta se on kielletty alle 16-vuotiailta, eli suurimmalta osalta meille kirjoittavista. Omistamme Remedyn osakkeita, joten pelin suosio on meillekin eduksi! Älkääkä huoliko, Squishmallows-pehmolelut ovat edelleen suosittu lahjatoive, ja sopimuksemme Kelly Toysin kanssa sallii valmistuksen Korvatunturin pajalla – kunhan vain merkitsemme ne ’Made in China’.”