Raapalejoulukalenterin 2022 ennakkotilaus

GlassAngel Games & Stories julkaisee jouluksi 2022 painetun Raapalejoulukalenterin nidottuna vihkona. Voit ennakkotilata Raapalejoulukalenterin täyttämällä tilauslomakkeen osoitteessa https://forms.gle/UC8x5RkYt9EWYANM7.

Raapalejoulukalenteri sisältää vähintään 25 uutta raapaletta. Näistä 24 julkaistaan myös Facebookissa ja tässä blogissa 1.-24. joulukuuta. Kokoelmaan mahdollisesti sponsoroituja bonustekstejä ei julkaista muualla. Vihko postitetaan ennakkotilaajille marraskuussa.

Raapalejoulukalenterin hinta on:

  • 1 kpl painettuna ja postitettuna 12 €
  • Jos tilaat useita kappaleita, lisäkappaleet ensimmäisen jälkeen 10 € (esim. 2 kpl siis 12+10=22 €)
  • Pdf/epub 6 €
  • 1 kpl painettuna ja postitettuna + pdf/epub 15 €

Raapalejoulukalenteria on mahdollista sponsoroida myös hieman suuremmalla summalla. Kaikki alla olevat sisältävät vihkon painettuna ja postitettuna. Lisäksi saat sponsoriraapaleen erikseen sekä sähköisenä että tulostettuna ja nimimerkillä varustettuna.

  • Nimikkoraapale kokoelmaan 25 €. Saat antaa yhdelle kokoelman raapaleista esimerkiksi otsikon, teeman tai avainsanan. Näitä myyn korkeintaan 7 kpl. EDIT: Nämä kaikki varattu.
  • Bonusraapale kokoelmaan 50 €. Sponsoroi kokoelmaan yksi lisäraapale, jota ei julkaista muualla. Saat antaa raapaleelle esimerkiksi otsikon, teeman tai avainsanan. Näitä myyn korkeintaan 5 kpl. EDIT: Myös nämä kaikki varattu.
  • Ikioma raapale valitsemastasi aiheesta 150 €. Tätä raapaletta ei julkaista kokoelmassa, eli se kirjoitetaan ainoastaan sinulle. Näitä myyn korkeintaan 5 kpl.

Taiteilija Ninni Aalto on luvannut tehdä kokoelmalle kansikuvan. Voit toimia aitona taidemesenaattina ja sponsoroida kansikuvan. Kuva on uniikki, ja saat sen omaksesi hintaan 200 €.