Tivoli on ilmestynyt!

GlassAngel Games & Storiesin uusin pienkustanne, Tivoli-roolipeli, on nyt ilmestynyt! Suosittelemme jälleen kerran Pitäjänmäessä toimivaa Picaset-painoa; tilatut kirjat toimitettiin erittäin nopeasti ja jälki on kaunista.

Pidämme postitustalkoot keskiviikkona, eli peliä Mesenaatissa tukeneet saavat painetut kappaleet pian. Sähköiset kappaleet on jo toimitettu tukijoille! Postitustalkoiden yhteydessä lähetämme myös kirjastojen ennakkotilaamat kappaleet.

Lähipäivinä kirja tulee myös sähköisesti ostettavaksi DrivethruRPG:hen ja itch.ioon, kunhan tutustun niiden sielunelämään. Fyysisten kappaleiden hinnoittelun ja tukkuhinnan tarkistamme pian, ja päivitämme ne pelin sivulle täällä sivustolla.

Pienkustantamotoiminnassa on se huono puoli, että kaikenlaista silpputyötä on paljon – kustannussopimuksella suuremman kustantamon kanssa Joku Muu olisi vastuussa esimerkiksi painosta, logistiikasta ja markkinoinnista. Mutta hauskaa ja palkitsevaa tämä on!