Koronaraapaleita-mesenaattikampanja on päättynyt

Koronaraapaleita-kokoelman Mesenaatti-joukkorahoituskampanja on päättynyt! Kampanja keräsi lopulta yli 3400 euroa, eli paljon enemmän kuin uskalsin toivoa. Olen aivan huikean innoissani siitä, että kirja etenee!

Olen tänään myös saanut nähtäväkseni ensimmäisiä kansiluonnoksia. Se tuntuu todella hienolta ja konkreettiselta! Odotan innolla sitä, että pääsen näyttämään valmiin kannen myös kaikille lukijoille.

En ole laskenut aivan tarkalleen kuinka monta kirjaa kampanjassa on myyty (koska osaan vastikkeista kuului useampi kirja, osaan puolestaan ainoastaan sähköinen versio), mutta näillä näkymin painosmääräksi tulee vaatimattomat 200 kappaletta. Mesenaattien lisäksi kirjaa toimitetaan mm. Kansalliskirjastolle, joka kerää vapaakappaleet kaikista Suomessa julkaistuista kirjoista. Lisäksi toivon, että lukijat rohkaistuisivat tekemään kirjastoille hankintapyyntöjä kirjasta – valtaosa kirjailijan työstä saamastani rahallisesta korvauksesta tulee lainauskorvauksista – joten haluan varata niitä pienen määrän vielä kotiin siltä varalta, että myyntiä tulee vielä.

Ensi viikolla huokaisen hiukan, ja sitten alan valmistella seuraavaa joukkorahoituskampanjaa. Koronaraapaleita -kokoelma oli sormiharjoitus, mutta nyt olisi tarkoitus saada julki pitkään työn alla ollut roolipeliprojektini Tivoli. Siitä lisää myöhemmin!